Teatr Improwizowany: Kreatywność w Akcji
Prowadząc restauracje czy bar ważna jest nie wyłącznie propozycja jaką opisywany na karcie menu, ale też istotna jest cena ona także jest znacząca, bo, kiedy na początku normujemy cenę tak żeby dane potrawy zdołały pokosztować nie wyłącznie osoby o większym zasobie portfela i zaczniemy ceny stopniowo zawyżać to sukces mamy gwarantowany – przetestuj również maszyny do lodów tajskich. Istotny jest też jak nasz lokal będzie wizualnie wyglądał nie tylko od zewnątrz, jednak wnętrze jest tutaj ważne, gdyż od tego niemało zależy, ponieważ jeśli pomieszczenie będzie jaskrawe, przytulne, gigantyczne będziemy się wtedy czuć jak u siebie, a oto chodzi w każdym biznesie, aby nasza idealna praca nie była wyłącznie koniecznością, niemniej jednak również przyjemnością, albowiem przyjemność powiązana z pożytecznością daje nam najzwyczajniej w świecie zadowolenie i w owym czasie czujemy się w samej rzeczy usatysfakcjonowani oraz spełnieni. W jaki sposób już zostało powiedziane ważna jest karta menu, aby była ona przejrzysta dla każdego z kontrahentów, by nie było na niej przesytu potraw, bo to może odstraszyć konsumenta, każda z potraw ma być opisana w sposób przejrzysty, wyraźny, najważniejsze wiadomości o danym daniu muszą zawierać.
1. Tutoriale
3. Poradnik